Lancering van de nieuwe museumapp tijdens het bevrijdingsfeest in Oorlogsmuseum Eyewitness!

Op zondag 3 september 2017 zal van 10.00 tot 17.00 in Oorlogsmuseum Eyewitness in Beek het jaarlijkse bevrijdingsfeest plaatsvinden. Hiermee wordt stilgestaan bij de bevrijding van Beek in september 1944. Het belooft een interessante dag te worden voor jong en oud.

Op het terrein van het museum zullen vele oorlogsvoertuigen tentoongesteld worden. Re-enactors beelden de oorlogsgeschiedenis uit en laten de bezoekers de sfeer van de oorlog en de bevrijding beleven. Op deze bijzondere dag zal tevens de nieuwe museumapp gelanceerd worden.

Nieuwe museumapp

De app stelt bezoekers in de gelegenheid het museum op een geheel nieuwe manier te beleven. Via de app kunnen bezoekers luisteren naar verhalen, verteld door de levensechte poppen (museummannequins) in Oorlogsmuseum Eyewitness. Deze verhalen maken de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog nog persoonlijker en een bezoek aan het museum nog indrukwekkender!

 

 

De nieuwe app is ontwikkeld door Jan Kloekke mediaproducties en maakt gebruik van het izi.Travel platform, een app waarop audiogidsen van talloze culturele locaties te beluisteren zijn. Oorlogsmuseum Eyewitness is er uitermate trots op via izi.Travel haar eigen app te kunnen aanbieden.

 

 

Museum komt tot leven

Zowel het bevrijdingsfeest als de nieuwe app staan in het teken van het thema ‘het museum komt tot leven’. Beiden dragen eraan bij de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog voor een breed publiek toegankelijk te houden. Kijk voor meer informatie over Oorlogsmuseum Eyewitness op www.eyewitnesswo2.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.