The Heinoos op Dutch Motorcycle Festival

The Heinoos, STOOT!, The Originals en many more staan op het podium tijdens de 1e editie van Dutch Motorcycle Festival. Een nieuw festival voor motorliefhebbers dat zaterdag 26 augustus plaatsvindt op Vliegveld Twenthe in Enschede. Veel stijlen en genres komen aan bod op het festival, van rock en soul tot pop en punk. Het publiek kan losgaan op de beste hits van nu en de grote hits van toen.

Simone FM

Ook Simone FM is aanwezig. Zij zenden de hele dag live uit en draaien pop- en rockhits vanaf het Simone FM New Talent Stage. Daarnaast nemen ze meerdere bekende artiesten mee:
– Voltage, Een 70’s rockband bestaande uit vier bebaarde, woeste mannen die laten zien hoe rock-’n-roll gespeeld moet worden.
– The Overslept, Nederlandse pop-rockband die traditionele poppunk op een hedendaagse manier vertolkt.
– Eve McKing, Eve brengt een combinatie van goed mee te zingen popnummers, country en stevige rocknummers.
– Assorted Travellers, deze Almeerse band haalt inspiratie uit traditionele country en folk. Assorted Travellers heeft onder andere samengewerkt met Tim Knol.
– Lars Koehoorn, Deze aanstormende popartiest creëert met zijn loop pedal een ware one-man-band.
– Yellow Pearl, Vijf mannen die een catchy combinatie van rock, pop en soul neerzetten.
– Kira Dekker, Singer-songwriter, bekent van het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland en zong onder andere met Matt Simons, Chris Ayer, Miss Montreal en Nielson.
– Toycar Taxi, Toycar Taxi is een vier-mans poprock slagschip zonder genade. Met hun energieke liveshows, onverklaarbaar strakke songs en Facebook-vlogs zijn ze in 2016 omgedoopt tot constant accelererende wals.

 

 

– Three of a Kind, Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Three of a Kind gaat van de jaren ’50 en zijn rock-’n-roll, naar de classic rock van de jaren ’60; van Duitse schlagers naar Hollandse meezingers.

Dutch Motorcycle Festival

Zaterdag 26 augustus vindt Dutch Motorcycle Festival plaats. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. De hele dag staat in het teken van motoren, muziek en food. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

 

 

Facts

Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: 26 augustus 2017
Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede

Tickets

  • Voorverkoopprijs: € 16,50
  • Kassaprijs: € 17,50
  • Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
  • Kinderen t/m 5 jaar: gratis

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.