Stunts en spektakel op Dutch Motorcycle Festival

Een dragracer, motorshows en showmotoren. Een motorfestival is niet compleet zonder veel brandend rubber. Daarom heeft Dutch Motorcycle Festival, het gloednieuwe festival speciaal voor iedereen met een motorhart, zaterdag 26 augustus op Vliegveld Twenthe een aantrekkelijk stuntprogramma voor haar bezoekers in petto.

Waanzinnige stunts

De stuntrijders trekken alles uit de kast op Dutch Motorcycle Festival. Zo laat René van den Berg met zijn dragracemotor onder meer zien hoe je een echte burnout maakt. Ook Sickriders geeft een show weg. Ze nemen niet alleen motoren mee; ze gaan ook stunten met een quad. Daarnaast kan het publiek zich verbazen over het AvZ Stuntteam. Het Nederlandse koppel rijdt op een Suzuki GSX-R 600 en een Suzuki Bandit 1200 en laten spectaculair en verbluffend stuntwerk zien. Tot slot geeft Globe of Speed een spetterende performance weg. Tipje van de sluier: het wordt een bizarre show waarin motoren rakelings langs elkaar schieten in een ijzeren ronde kooi.

 

 

Dutch Motorcycle Festival

Zaterdag 26 augustus staat in het teken van Dutch Motorcycle Festival. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. De hele dag staat in het teken van motoren, muziek en food. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

Facts

  • Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
  • Wanneer: 26 augustus 2017
  • Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede

 

 

Tickets

  • Voorverkoopprijs: € 16,50
  • Kassaprijs: € 18,50
  • Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
  • Kinderen t/m 5 jaar: gratis

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.