Gezocht: horeca-ambassadeurs voor B(l)oeiend Oost-Vlaanderen

Toerisme Oost-Vlaanderen en tien Oost-Vlaamse sierteeltgemeenten gaan op zoek naar Toeristische Ambassadeurs van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen. Gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost- Vlaanderen. Eddy Couckuyt wijst op het belang van horeca-ambassadeurs. “Veel toeristen en gasten komen vaak in een horecazaak terecht met tal van vragen over de streek die ze bezoeken. Met de gratis opleiding ‘Toeristisch Ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen leert de horecamedewerker de Oost-Vlaamse sierteeltstreek kennen en kan hij of zij de bezoekers onmiddellijk op weg helpen.”

Voor wie?

  • Hotels, logies, restaurants en cafés
  • Zowel uitbaters, ondernemers als werknemers
  • In de gemeenten Destelbergen, Laarne, Lochristi, Lokeren, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Wachtebeke, Wetteren en Wichelen

 

 

Wat?

Tijdens de gratis opleiding ‘Toeristisch Ambassadeur van B(l)oeiend Oost-Vlaanderen’ kom je op een prettige en speelse manier te weten welke schatten er verborgen zitten in jouw sierteeltstreek. Je zal er tevens leren hoe je deze informatie met overtuigende fierheid kan overbrengen op je klanten.

 

 

De vormingsorganisatie Horeca Vorming Vlaanderen zet mee haar schouders onder dit project. Onder begeleiding van een ervaren coach word je ondergedompeld in je eigen streek met al haar facetten en toeristische toppers.

Waar en wanneer?

Horecazaken in regio Laarne, Melle, Merelbeke, Wetteren en Wichelen:

  • Maandag 02/10/2017 van 09.00 tot 17.00
  • Locatie: Villa Wetthra, Wegvoeringstraat 308, 9230 Wetteren

Horecazaken in regio Destelbergen, Lochristi, Lokeren, Moerbeke en Wachtebeke:

  • Maandag 09/10/2017 van 09.00 tot 17.00
  • Locatie: LoS Sierteeltmuseum, Zaffelare-Dorp 83, 9080 Zaffelare

Inschrijven kan via www.fanvanhoreca.be/bloeiendoostvlaanderen.

Het project B(l)oeiend Oost-Vlaanderen wilt toerisme & sierteelt dichter bij mekaar brengen. Alle info over dit project op www.bloeiendoostvlaanderen.be.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.