Korting op Ryanair vluchten voor Erasmus studenten

Ryanair, Europa’s No.1-Airline heeft vandaag (17 aug) een nieuw toegewijd boekingsplatform gelanceerd in samenwerking met Erasmus Student Network, waarbij Erasmus-studenten kortingen, gratis bagage en op maat gemaakte reisaanbiedingen ontvangen.

Foto gemaakt in Dublin, met Trinity College op de achtergrond, voor de lancering van het nieuw Ryanair-boekingsplatform voor de Erasmus Student Network leden, Robin Kiely, hoofd van Ryanair Communicatie en Erasmus Studenten, Shannon McBride en Jack Morris. Het toegewijde platform biedt Erasmus-studenten enorme besparingen, met kortingen, gratis bagage en op maat gemaakte reisaanbiedingen.

Foto gemaakt in Dublin, met Trinity College op de achtergrond, voor de lancering van het nieuw Ryanair-boekingsplatform voor de Erasmus Student Network leden, Robin Kiely, hoofd van Ryanair Communicatie en Erasmus Studenten, Shannon McBride en Jack Morris. Het toegewijde platform biedt Erasmus-studenten enorme besparingen, met kortingen, gratis bagage en op maat gemaakte reisaanbiedingen.

Partnership met ESN

Dit partnership, onderdeel van Ryanair “Always Getting Better” jaar 4 programma biedt Erasmus-studenten een speciaal ESN-reserveringsplatform waar ze kunnen profiteren van:

  • 15% korting op de website van Ryanair.com
  • Een gratis check-in bagage bij elke geboekte vlucht
  • Wekelijkse reisaanbiedingen om Erasmus-studenten in staat te stellen gemakkelijker te reizen in heel Europa
  • Op maat gemaakte Ryanair-reisaanbiedingen op de mobiele app
  • Een nieuw community forum om reissuggesties en tips te delen die binnenkort worden gelanceerd

Ryanair’s Robin Kiely zei:
“We zijn verheugd om ons gloednieuwe Erasmus Student Network platform te lanceren, waarbij universitaire studenten in heel Europa een scala aan exclusieve vluchtaanbiedingen ontvangen, zoals gratis bagage en op maat gemaakte kortingen voor elk budget. Elke Erasmus-student met een geldige ESNcard kan zich inschrijven via de registratiedienst van MyRyanair en zo nog meer besparen terwijl ze reizen met Europa’s grootste airline met het breedste routenetwerk en de laagste tarieven. ”

 

 

President van Erasmus Student Network, João Pinto zei:
“We zijn enthousiast om te zien dat dit nieuwe boekingsplatform live gaat, waardoor er veel reismogelijkheden voor Erasmus-studenten mogelijk worden gemaakt. Deze samenwerking is een game-changer voor jongeren met wanderlust die Europa willen ontdekken tijdens hun uitwisseling in het buitenland. We kijken ernaar uit om te zien dat alle studenten profiteren van kortingen en speciale aanbiedingen om hun ervaring niet alleen betaalbaar, maar ook leuker te maken. ”

Meer informatie: Ryanair.com/ie/nl/plan-trip/explore/Erasmus

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.