WorldWide Campers op 50Plus Beurs

WorldWide Campers staat van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 september op de 50PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht. De camperhuur specialist pakt groots uit en neemt twee campers mee voor bezoekers om te bezichtigen. De C-25 van Cruise America is een van de meest geboekte campers en geeft een goed gevoel van een camperreis door Amerika weer.

Samen met de Spaans-Nederlandse leverancier OrsonRent is ook een Adria camper te bekijken die in Spanje verhuurd wordt. WorldWide Campers is te vinden in Hal 11, stand 11A31.

Camperhuur online

WorldWide Campers is een in Nederland gevestigde online camperhuur aanbieder die samenwerkt met meer dan 30 camperverhuurders wereldwijd. WorldWide Campers biedt camperverhuur aan in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika en Europa. Op de 50PlusBeurs heeft de specialist, naast de mogelijkheid tot het bekijken van twee campers, ook speciale aanbiedingen voor camperreizen wereldwijd. Daarnaast kunnen bezoekers terecht met vragen over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Het team van WorldWide Campers is onderdeel van het thema Vakantie in Hal 11, stand 11A31.

 

 

Belangrijke doelgroep

Reislustige 50-plussers zijn een interessante en belangrijke doelgroep, beaamt Andrea van Velzen, Customer Service Manager bij WorldWide Campers: “Camperreizen spreken een brede doelgroep aan, maar wij merken al jaren dat veel van onze boekingen gemaakt worden door de zogenaamde ‘plussers’. Zij zijn actiever en reislustiger dan ooit. Ze hebben meer tijd en meer geld dan jongere reizigers en kiezen met reden voor een comfortabele rondreis per camper. Deelname aan de 50PlusBeurs is voor ons derhalve een logische keuze. We kijken er naar uit om de beursbezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van camperreizen wereldwijd.”

 

 

50PlusBeurs: Zilveren jubileum editie

De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

Korting 50% in de voorverkoop

  • Bestel tickets met actiecode: WORLDWIDE via de 50plusbeurs website
  • Entree 50PlusBeurs: € 9,95. Combiticket Beurs & Show: € 22,50 (géén bestelkosten!)
  • Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan je actiecode door).

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.