Wizz Air lanceert innovatieve fare-lock optie

Wizz Air, de grootste low-cost luchtvaartmaatschappij van Centraal- en Oost-Europa, stelt vandaag een nieuwe dienst voor. Met Fare Lock kunnen klanten het tarief dat ze voor een bepaalde vlucht hebben gekozen, samen met de bundel van hun keuze gedurende 48 uur veiligstellen.
wizz-air-ambassadors

Wizz Air doet er alles aan om de klantenervaring te verbeteren en lanceerde daarom deze unieke optie die tegemoetkomt aan een behoefte van de WIZZ-reizigers die het beste koopje willen.

Dit is Fare Lock

Fare Lock is een innovatieve optie die WIZZ-passagiers in staat stelt om een gekozen tarief gedurende 48 uur te waarborgen voor een bedrag van EUR 3 / segment / persoon

  • Fare Lock is beschikbaar voor boekingen die meer dan 7 dagen vóór de vertrekdatum zijn gemaakt of de datum van de eerste vlucht in geval van een retourvlucht
  • Fare Lock is beschikbaar op wizzair.com en kan gebruikt worden voor boekingen voor een enkele reis of een retourvlucht, zowel voor één als meerdere passagiers. De gekozen vluchten, de naam en het aantal passagiers kunnen – in verhouding tot het gegarandeerde tarief – niet meer worden gewijzigd na de betaling van de Fare Lock-optie.
  • Om de reservatie af te ronden tegen de door Fare Lock gegarandeerde prijs, dienen WIZZ-klanten binnen 48 uur het volledige bedrag van het tarief te betalen met een creditcard of met een credit uit MyWIZZ Account via de My Bookings pagina
  • Als de reservatie niet binnen 48 uur is afgerond vanaf het gebruik van de Fare Lock-optie, wordt het gegarandeerde tarief automatisch geannuleerd.

 

 

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer bij Wizz Air, verklaarde: “Wizz Air bevestigt opnieuw zijn engagement om te blijven uitpakken met innovatieve oplossingen die de reiservaring van de klanten nog aangenamer moeten maken. Fare Lock is een geweldig hulpmiddel dat de stressfactor uit het boekingsproces wegneemt. Na onze recente aankondiging in verband met de gratis handbagage, blijven we focussen op diensten die nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze passagiers.”

Dit zijn de voordelen voor reizigers

Slimme WIZZ reizigers kunnen voortaan gemakkelijk het laagste tarief op elke WIZZ vlucht* veiligstellen zodat ze in alle rust de rest van hun reis kunnen plannen. De gekozen vluchten worden dankzij de Fare Lock-optie niet uitverkocht en de prijs blijft ongewijzigd gedurende 48 uur. Fare Lock wordt aangeboden aan een vaste prijs, ongeacht de vlucht, periode of de gekozen bundel.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.