Ik ga op reis en neem alles mee

Tenminste, zo voelt het meestal wel als je koffer uiteindelijk dicht zit. Kleren, laptop of tablet en telefoon en andere persoonlijke spullen, inclusief je toch wel essentiële paspoort is t dus nogal wat waard. Reisverzekering dan maar?

Gavin Travel dekking

Met de nieuwe Gavin Travel dekking kan dat al voor maximaal €2.45 per maand. Dat is niet doorlopend, dat is niet kortlopend. Gewoon één prijs voor een goede continue dekking.

 

 

Gavin? Wie of wat is Gavin dan vraag je je natuurlijk af. Nou, wij zijn ’s werelds eerste risk-sharing service. Dat betekent dat je bij ons dezelfde dekking hebt als bij traditionele verzekeraars maar met betere service en voor de helft van de prijs.

 

 

Met onze Travel polis zijn je reisbagage, reisdocumenten en hulpverlening uitstekend gedekt. Voor jou, je partner of je gezin. Je bagage en documenten zijn beschermd tegen diefstal, verlies en schade. En als je gebruik moet maken van de hulpverlening dan kan je 24/7 bellen met Gavin Assistance. Dekking voor wintersport en annulering kan je net zo eenvoudig toevoegen.

Ga naar de site voor meer informatie en om onze Travel dekking af te sluiten. Afsluiten kan in 30 seconden, een claim indienen in 15 seconden en je kan ieder moment opzeggen in slechts 3 seconden. Easy-peasy-lemon-squeezy! Gavin is ’s werelds eerste risk-sharing service voor Phone, Bike en Travel en binnenkort meer producten. Sinds April 2017 live en met veel liefde en kennis in Amsterdam ontwikkeld. Wij willen de verzekeringswereld op z’n kop zetten door te laten zien dat verzekeren beter, eenvoudiger en goedkoper kan.

Bij Gavin betaal je namelijk alleen als er daadwerkelijk schade is. In tegenstelling tot traditionele verzekeraars betaal je dus geen vaste, maandelijkse premie vooruit. Gavin verdeelt simpelweg iedere maand de totale kosten van alle schades over alle Gavin gebruikers. Je bijdrage is daardoor variabel en betaal je achteraf maar je betaalt nooit meer dan je maximale maandelijkse bijdrage. Gemiddeld is die bijdrage ongeveer de helft van de premie van een traditionele verzekeraar. En in een maand zonder schades betaal je zelfs helemaal niks!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.