Herfst in Zweden

Het is nog volop zomervakantie, maar toch nemen we je vast mee naar de herfst in Zweden. Want dit seizoen is één van de mooiste jaargetijden in Zweden.

Sarek National Park

Sarek National Park

Herfstvakantie in Säfsen

De bossen in de omgeving van Säfsen Resort zijn prachtig in de herfst. Ga met het hele gezin in de herfstvakantie naar Zweden! Tijdens deze periode is Zweden op z’n mooist. Trek al wandelend of fietsend de natuur in en geniet van de mooie herfstkleuren en de rust.

 

 

De reis begint en eindigt met een bootovertocht: de kinderen zijn meteen in vakantiestemming! Je verblijft tijdens deze vakantie in de streek Dalarna, die als geen ander de essentie van Zweden samenvat: rode houten huisjes, groene bossen, blauwe meren en volop folklore en traditie. Je boekt deze reis bij Pharos Reizen.

Wandelen in Värmland

Wandelen is de beste manier om de prachtige natuur van de regio Värmland te ontdekken. In de herfst zijn de kleuren er prachtig. Rood, geel, groen; de natuur is adembenemend mooi in dit seizoen. In deze streek zijn verschillende wandelroutes die je kunt lopen. Wandelingen van 3 tot 30 km, heuvellandschap, door bossen, langs meren, via de typische Zweedse rode huisjes op weg naar je accommodatie. Hier vind je alle trails die je kunt begaan in deze mooie Zweedse regio.

 

 

Sarek National Park in Zweeds Lapland is misschien wel het meest afgelegen stukje wildernis in Zweden. Het is een eind weg, maar daar krijg je veel voor terug. Sarek is het grootste nationale park van Zweden. Alpiene toppen, massieven, gletsjerdalen, onstuimige stroomversnellingen en een ruig terrein dat zich perfect leent voor fantastische outdoor activiteiten. Je moet avontuurlijk zijn aangelegd om het in Sarek te redden: er zijn geen gemarkeerde paden, hutten of voorzieningen. De droom van elke survivaler. De vroege herfst leent zich goed voor een meerdaagse hike met tent en proviand in dit Nationale Park.

Paula bereidt de lunch tijdens sneeuwscootersafari

Paula van Laplandtime bereidt een lunch

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.