time to momo & Flair droppen 50 lezers in nu nog onbekende stad

Reisgidsenserie time to momo en tijdschrift Flair voeren van 15 augustus t/m 30 september 2017 een campagne waarbij 50 lezers kans maken om een citytrip te winnen naar te raden bestemming. time to momo organiseert deze zogenaamde ‘citydropping’ om te laten zien hoe leuk een stedentrip kan zijn en de gelukkige winnaars het echte ‘time to momo gevoel’ te laten ervaren. De citydropping zelf vindt plaats op vrijdag 27 & zaterdag 28 oktober 2017.

Kansmaken op 1 van de 50 citytrips

De bestemming van de citydropping blijft nog even een verrassing maar dat de reis per vliegtuig gaat plaatsvinden verklapt time to momo al wel. Om deel te nemen aan de actie is het van belang een deelnamekaart te bemachtigen, die tussen 15 augustus en 30 september 2017 te vinden zijn in de boekhandel én in de Flair. Op deze kaart kan de stad van de citytrip worden ingevuld. Vervolgens post de deelnemer een foto van de kaart op Facebook en/of Instagram onder #timetocitydrop en tagt de vriend(in) die hij mee wil nemen als hij wint. Zowel time to momo als Flair zullen tijdens de actieperiode een aantal hints geven om het raden van de bestemming te vergemakkelijken. In de eerste week van oktober worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

 

 

In time to momo (voorheen 100% stedengidsen) delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen échte highlights. De reisgidsen-serie leidt reizigers met routes langs favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden. time to momo laat de reiziger lekker wandelen, in eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Zonder dat hij zich voor hoeft te bereiden én dus elke seconde kan genieten van de citytrip.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.