In motorcolonne richting Dutch Motorcycle Festival

Motorrijden is leuk, maar samen rijden is nog leuker! Daarom organiseert Dutch Motorcycle Festival op zaterdag 26 augustus 13 mooie uitgestippelde motorritten vanuit het hele land, powered by MotoPlus. Een goede reden om jouw motormaten weer te zien en nieuwe vrienden te ontmoeten. Via afwisselende routes trekken honderden motoren richting het leukste nieuwe festival van het jaar; Dutch Motorcycle Festival.

Geweldig feest

Malou Peters, brandmanager van Dutch Motorcycle Festival: “Stel je voor, een colonne van motoren die toeren door het mooie Nederland om uiteindelijk te eindigen bij Vliegveld Twenthe in Enschede. Daar ligt tussen de hangars een 1,2 kilometer lange streep asfalt waar iedereen zijn motor kan parkeren en direct door kan naar Dutch Motorcycle Festival om te genieten van een geweldig feest!”

 

 

Motorrijders kunnen zich door het hele land bij aangesloten motordealers verzamelen voor een goede bak koffie. Daarna is het tijd om op de motor te stappen voor een fijne roadtrip en te genieten van een gevarieerde rit naar Vliegveld Twenthe. De verschillende routes worden geconfigureerd door TomTom, maar zijn voor ieder navigatiesysteem leesbaar. Twee weken van te voren zijn de routes via de website van Dutch Motorcycle Festival te downloaden en worden de exacte vertrektijden en alle overige informatie bekendgemaakt. Benieuwd naar de startlocaties? Check ze hier!

Dutch Motorcycle Festival

Zaterdag 26 augustus staat in het teken van Dutch Motorcycle Festival. Het festival is er voor iedereen met een motorhart. Het is dé plek waar je oude motorvrienden ontmoet en nieuwe vrienden maakt. Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op een legendarische, ruige locatie; Vliegveld Twenthe in Enschede. De organisatie is in handen van de makers van MOTORbeurs Utrecht, de grootste motorbeurs van Nederland.

 

 

Wat: Dutch Motorcycle Festival, van de makers van MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: 26 augustus 2017
Waar: Vliegveld Twenthe in Enschede
Tickets:
Voorverkoopprijs: €16,50
Kassaprijs: € 18,50
Kinderticket, 6 t/m 13 jaar: € 5,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.