Charlemagne Meerssen 2017: ‘Preuve’, drinken, genieten en beleven

Charlemagne is een bijzonder sfeervol eet- en drinkfestijn (‘preuvefestijn’) in Meerssen. Dit 2-daagse evenement voor jong en oud vindt voor de 5e keer plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. De locatie is de markt in hartje Meerssen, gelegen aan de voet van de basiliek. Beleving én onderling contact staan centraal tijdens dit evenement. Diverse artiesten zullen voor een gepaste muzikale omlijsting en het nodige entertainment zorgen. Voor de jeugdige bezoekers is er een professionele en gevarieerde (gratis) kinderanimatie aanwezig. Een festijn om niet te missen.

Lekker

Het concept is lekker, hapklaar en betaalbaar eten en drinken met een vernieuwende, verrassende óf traditionele insteek, in kleine en grotere porties. Genoeg te ‘preuve’ dus en dat alles in een unieke en gastvrije ambiance. Laat je verrassen. Betalen kan met zogenaamde ‘Charelkes’ (eet- en consumptiebonnen) die ter plaatse te koop zijn. De toegang is gratis.

 

 

Zowel zaterdag als zondag start het ‘preuvefestijn’ om 14.00 uur. De markt in Meerssen is dan omgetoverd tot de grootste gelagkamer van het Zuiden. Op zaterdag is het einde om 01.30 uur voorzien, op zondag om 22.00 uur. De officiële opening zal op ludieke wijze worden verricht door burgemeester Clermonts-Aretz op zaterdag om 17.00 uur onder het toeziend oog van het voltallige college.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.