Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen van start met 85.000 bezoekers op eerste avond

De 38ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is vanavond succesvol van start gegaan met zo’n 85.000 bezoekers. De vuurwerkshow van Nederland gold als aftrap van het jaarlijkse evenement, gevolgd door de show van Polen. Vuurwerkliefhebbers waren massaal afgereisd naar de badplaats om de spectaculaire vuurwerkshows te bekijken.
vuurwerk-scheveningen

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen duurt nog drie dagen, met op zaterdag 12 augustus de shows van China en Frankrijk, vrijdag 18 augustus de shows van van Japan en België en op zaterdag 19 augustus sluiten Portugal en titelverdediger Spanje het festival af. Daarna wordt de winnaar van het ‘Meest spectaculaire vuurwerk’ bekendgemaakt. Voor meer informatie: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Groot succes

“Deze eerste avond van de 38ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen was een groot succes! Ondanks de regenachtige week was het vandaag een prachtige dag met perfect weer voor de vuurwerkshows van Nederland en Polen. Bezoekers genoten massaal van een fantastische gratis avond uit met mooie vuurwerkshows en het uitgebreide entertainmentprogramma op de verschillende podia op en rond de boulevard. Morgen staan China en Frankrijk op het programma, dat belooft ook een waar spektakel te worden!” aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

 

 

Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft als doelstelling om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat uit Bjorn van Dijl (namens de boulevardondernemers), Guido Venema (namens de strandpaviljoenhouders) en Vanessa van der Vaart (namens de hotels). De 38ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Hommerson Casino’s, Stichting Marketing Scheveningen, Sea Life Scheveningen, BKS Parking, McDonalds, Crazy Piano’s, Beachclub de Golfslag, LUSTR, Eijsink, Redwire, Simonis, Amrâth Kurhaus Hotel, Palace Promenade, De Pier, Colorworks, Chocomel, Accor Hotels Den Haag en de boulevard-ondernemers. Voor meer informatie: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.