Nieuw type reis: battle voor je terugreis

Dit is een oproep aan alle dare devils! Durf jij het aan om een verrassingstrip te boeken met het idee dat je wellicht niet meer thuiskomt? Klinkt spannend? Klinkt heel, héél spannend? Hell yeah! Verrassingsreisorganisatie srprs.me daagt je uit om met het nieuwe thema van de maand ‘Earn Your Return’ jouw winnaarsmentaliteit en improvisatievermogen op de proef te stellen. Jullie trofee? De tickets voor de terugreis!

Dare to take the risk?

srprs.me ontfermt zich over jouw vlucht en het verblijf in een Europese stad (keuze tussen een hostel of hotel) op de verrassingsbestemming en vanaf daar ga je samen met jouw reisbuddy(’s) de uitdaging aan om een vliegticket naar huis te verdienen. Hoe je dat doet? Simpel! Volg de instructies die in de meegenomen enveloppen (die je thuis gestuurd krijgt) staan en stuur het bewijs van jouw uitgevoerde proef door naar het WhatsApp nummer van jouw srprs.consultant. Er zijn in totaal vijf challenges die voltooid moeten worden en met een flinke dosis spontaniteit, lef en motivatie hebben jullie binnen no time dat enkeltje-terug in the pocket!

 

 

De challenges zijn allemaal bedacht om de trip zo tof mogelijk te maken door bijvoorbeeld de bestemming op een andere manier te ontdekken of jouw reisgezelschap (nog) beter te leren kennen. Dare to take the risk? Ben jij niet bang voor een uitdaging en ben je klaar voor deze next level city trip? Tot en met 31 augustus kun je via de site van srprs.me dit thema van de maand boeken vanaf €120 pp.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.