Nieuwe fietspocket “Meetjesland” door journalist Bas van Oort

Eerder dit jaar stuurden Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Meetjesland een Nederlandse journalist op pad door het Meetjesland. Ze kozen voor iemand die niet geheel onvertrouwd is met de Vlamingen als volk. Bij voorkeur iemand met een liefde voor Vlaanderen en die bereid is om voor hem onbekend gebied te verkennen en daarover te berichten, in alle vrijheid.
Meetjesland

Fietspocket met routes door Meetjesland

Zo kwam men op reisjournalist Bas van Oort als perfecte kandidaat om de groene Oost-Vlaamse regio ten zuiden van Zeeuws-Vlaanderen een week lang te verkennen. Van Oort stippelde lukraak vier fietsroutes uit op het Meetjeslandse knooppuntennetwerk. Hij deed wat elke reisjournalist hoort te doen: zijn ogen en oren de kost geven, plaatjes nemen onderweg en vooral veel praten met de mensen die hij ontmoet. Het resultaat daarvan: een écht reisverhaal, met mooie beelden die de sfeer van het Meetjesland én de ziel van de Meetjeslanders treffend weergeven. Maar in de eerste plaats werd het een fietsboekje, uiteraard, met vier prima routes en handige kaarten. Als toemaatje krijg je bij elke route ook een bucket list, met toppers onderweg, om zelf af te vinken. Zo hoef je niets te missen.

 

 

‘Meetjesland, niemand die het kent, maar je kunt er prachtig fietsen’ is een gratis pocket van 62 pagina’s die niet alleen aanzet tot fietsen, maar ook tot lezen en tot herlezen. Bekijk ook het promofilmpje van artiest Rick de leeuw die in het spoor van Bas van Oort door het Meetjesland fietste

 

 

Betel het boek Meetjesland hier

Bestel het boek Meetjesland hier

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.