Hotel Post Lermoos breidt luxe Spa-complex groots uit

Hotel Post Lermoos, een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk, heeft onlangs een nieuw sauna-chalet geopend. Het is een flinke uitbreiding van haar Spa-complex dat nu een oppervlakte heeft van ruim drieduizend vierkante meter. Het chalet bestaat uit een Arolla Pine panoramasauna, een infrarood cabine, een Rest-Dream-Room en een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Adembenemend uitzicht

Het nieuwe sauna-complex van Hotel Post (viersterren superior) heeft een adembenemend uitzicht op de Oostenrijkse zijde van de 2962 meter hoge Zugspitze. Hier baad je letterlijk in luxe in Tirol. De luisterrijke sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Arolla Den, ook wel Koningin der Alpen genoemd, is een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit.

 

 

Laat je door het professionele Spa-team van Hotel Post behandelen met het ontspannende wellness-arrangement Arolla Pine Dreams Intensive. Je krijgt onder andere een full-body massage waarbij actieve Arolla bestanddelen doordringen in de spieren. Dit geeft een weldadige ontspanning terwijl de Arolla Pine & honingmelk je huid duurzaam voeden. Het arrangement bestaat uit drie overnachtingen in Hotel Post Suite A, Gourmet-volpension, Verwen extra’s en Spa Arolla Pine Dreams Intensive, vanaf € 609 per persoon. Ga voor meer informatie naar Booking.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.