Hoe druk is het op Schiphol vandaag deze zomer?

Gedurende deze zomer zal Voyago.nl de drukte op Schiphol nauwgezet bijhouden en daarvan (video)verslag doen met tussentijdse updates.


Hoe druk is het in de vertrekhal op Schiphol?

Vakantiewebsite Voyago.nl neemt polshoogte in de vertrekhallen. Hoe druk is het vandaag? Hoe lang waren de rijen? Dat is vanaf vandaag te zien op Voyago.nl, waar met actuele videoverslagen de drukte in beeld wordt gebracht. Met terugkoppeling van de bezoekers van Voyago.nl en door zelf dagelijks Schiphol te bezoeken, ontstaat er een duidelijker beeld waar de reiziger zich op moet voorbereiden.


 

 

De eerste voorspelde ‘extra drukke dag’ op Schiphol is inmiddels een feit. Hoe is de eerste echte vakantiedag begonnen voor de nationale luchthaven, nu in de regio Midden-Nederland de vakanties zijn begonnen?
 Zeker na de grote drukte in de meivakantie, die tot chaos leidde, zijn wij met u zeer benieuwd.


 

 

Wie is Voyago.nl?


Voyago.nl is hét platform voor liefhebbers van vakantie en reizen. De website brengt de leukste nieuwtjes en de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizen en vakantie. 

Voyago.nl is onderdeel van TRAVelMedia in Hilversum, onder leiding van uitgever Tom van Apeldoorn. Zijn reden om te starten met dit initiatief?
 ‘Al meer dan 25 jaar publiceer ik zeer informatief en zakelijk nieuws voor en over de reisbranche. Na al die jaren vond ik het tijd om ook de leuke, speelse maar niet minder informatieve content te delen met reislustig Nederland. Je kunt misschien wel zeggen dat ik dus de oudste start-up van Nederland ben!’


 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.