Koop nu ook je Samsonite koffers op bol.com

Goed nieuws voor vakantiegangers en liefhebbers van weekendjes weg! Klanten van bol.com in Nederland en België hebben nu nog meer keuze bij het aanschaffen van reisbagage. Door een samenwerking tussen Samsonite en bol.com krijgen bol.com-klanten online toegang tot het gehele assortiment van ruim duizend artikelen van de merken Samsonite en American Tourister in de winkel ‘Sport & Vrije tijd’. Bol.com is hiermee het eerste externe online platform waar Samsonite als verkooppartner mee samenwerkt in de Benelux.

Reisassortiment

Goedroen Gorissen, E-commerce Manager Benelux van Samsonite: “Door deze samenwerking geven we de ruim 7.5 miljoen klanten van bol.com de mogelijkheid om ook ons hele assortiment via hun vertrouwde webwinkel aan te schaffen. We bereiken zo potentiële nieuwe klanten die we kunnen inspireren en de gedachte achter onze productlijnen kunnen uitdragen. Dit draagt bij aan onze ambitie om een wereldwijde ‘omnichannel’ speler te zijn.”

 

 

“We zijn bijzonder blij met de samenwerking met Samsonite”, vertelt Guido van der Ven, director Zakelijk bij bol.com. “In onze Sport & Vrije tijd winkel konden klanten al terecht voor een groot aanbod reis-, sport- en fietsartikelen. Door de samenwerking met een wereldmerk zoals Samsonite hebben onze klanten nu ook keuze uit het gehele assortiment reisbagage, rugtassen en handtassen van Samsonite en American Tourister.”

 

 

Meer dan 1 miljoen dagelijkse bezoekers van bol.com kunnen kiezen uit de volledige collectie van ruim duizend koffers en tassen van Samsonite, American Tourister en in de toekomst ook Lipault. Tot dit assortiment behoort ook de exclusieve collectie CURV®. Samsonite heeft het geweven en gepatenteerde materiaal CURV® ontwikkeld wat de koffer licht, maar toch ook zeer stevig maakt; een van de grootste innovaties binnen het koffersegment. Daarnaast zijn er ook andere stijlvolle topcollecties binnen koffers, reistassen en handbagagetrolleys, zoals de Neopulse, Disney-kids en Paradiver Light collectie.

Uitbreiding winkel Sport & Vrije tijd

In 2013 opende bol.com de winkel ‘Sport & Vrije tijd’ met alle benodigdheden voor reis- en sportliefhebbers, waaronder reistassen en -koffers. Naast Samsonite biedt deze winkel ook populaire merken als Eastpak, SUITSUIT en Under Armour aan. Om dit brede assortiment aan te kunnen bieden, werkt bol.com samen met duizenden winkeliers die via bol.com verkopen. De winkel ‘Sport en Vrije tijd’ van bol.com biedt in totaal zo’n 375.000 verschillende artikelen aan.

De samenwerking tussen de partijen betekent dat klanten bij de online aankoop van Samsonite artikelen kunnen profiteren van het gemak en de services van bol.com. Gekozen koffers en tassen kunnen via bol.com worden gekocht en betaald en ook de services, zoals het gratis retourneren en de 24/7 klantenservice, zijn van toepassing op Samsonite artikelen. De verzending wordt door Samsonite zelf gedaan.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.