Zomermarkt in Centrum Castricum

Op zondag 23 juli a.s. is er van 11-17 uur in Centrum Castricum een grote Zomermarkt. In de Dorpsstraat en Burg. Mooystraat bieden veel standhouders de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste zomermarkt artikelen aan. Ook winkels zijn op deze koopzondag geopend en veel winkeliers doen mee met speciale acties.

Naast de vele braderieartikelen zijn er ook marktkramen met hobby, kunst en verzamelobjecten uit ( groot ) moeders tijd.

 

 

Vlak bij het station in de Mooystraat is een stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Landkaarten en Schoolplaten van Koekkoek, Jetses, Isings, enz. kunnen worden bewonderd. Deze kraam zal iedereen aan een vervlogen schooltijd doen herinneren.

 

 

Ook voor kinderen zijn er diverse attracties. Een mooie uitgaansmogelijkheid voor alle bewoners uit Castricum en Omstreken en alle toeristen in West Friesland om een dagje naar Castricum te komen. De toegang tot deze markt is gratis.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.