Prinsen & Prinsessendagen op Het Loo

Museum Paleis Het Loo organiseert deze zomer voor de jonge museumbezoekers de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. Dit jaar op de dinsdagen én woensdagen! Kom verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.

Het paleis, de tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor op deze dagen speciaal voor kinderen. Er zijn allerlei leuke en bijzondere activiteiten, zoals een theatervoorstelling, pijl & boog schieten, croquet en een etiquette-les.

 

 

Deelname aan de Prinsen- & Prinsessendag bedraagt € 2,50 per kind 0-3 jaar en € 7,50 per kind 4-12 jaar, inclusief entree. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden niet nodig.Nieuw deze zomer: picknicken in de paleistuinen. Reserveer online een rijkelijk gevulde picknickmand met hartige en zoete lekkernijen!

 

 

Tip: Met de speciale VisitVeluwe Express rechtstreeks vanaf je vakantieverblijf naar de Prinse(sse)ndagen. Snel, eenvoudig en voordelig naar de ingang van het museum. Voor meer informatie, tickets en de actuele dienstregeling zie: www.visitveluweexpress.nl. Tijdens de zomervakantie, van 24 juli t/m 27 augustus, is Paleis Het Loo op de maandagen extra geopend.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.