Game of Thrones® komt tot leven op 75 meter lang wandtapijt

Het 7e seizoen van Game of Thrones® is begonnen. Ook deze keer is Noord-Ierland weer het decor van de immens populaire serie met opnamelocaties als Winterfell en de Iron Islands. Tourism Ireland heeft deze bijzondere locaties vastgelegd op een 75 meter lang wandtapijt waar de GOT-karakters en de meest heldhaftige en beruchte scènes op zijn afgebeeld.

Hier bewonder je het Game of Thrones wandtapijt

Dit bijzondere Game of Thrones® wandtapijt in Bayeux-stijl is gemaakt van linnen uit Noord-Ierland en laat de hoogtepunten van de afgelopen seizoenen zien, inclusief de rode bruiloft, het gouden haar van Lannister, de ijsblauwe White Walkers en gitzwarte raven. Vanaf 22 juli is het doek te bewonderen in het Ulster Museum in Belfast. Naarmate het seizoen vordert, worden nieuwe delen van het wandtapijt onthuld met gebeurtenissen uit de recent uitgezonden afleveringen.

 

 

Op de social media pagina’s van Tourism Ireland kunnen fans de onthulling van het doek volgen en door middel van time-lapses en korte filmpjes zien hoe de scènes op het wandtapijt zijn gecreëerd. Met de interactieve ‘Northern Ireland Game of Thrones® Tapestry’ online app kun je alle details van dichtbij zien en beleef je opnieuw de beste scènes van voorgaande afleveringen. Ook ontdek je hier welke locaties in Ierland het decor zijn van de GOT afleveringen.

 

 

Tourism Ireland heeft ook een speciale Game of Thrones® route uitgestippeld die je in drie dagen meeneemt langs de locaties en verhalen van de populaire serie.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.