Landal Mooi Zutendaal groeit uit tot meest luxe park van België

Landal Mooi Zutendaal, gelegen in de groenste gemeente van Belgisch Limburg op zo’n 12 km afstand van Maastricht, heeft in anderhalf jaar tijd een bijzondere groei doorgemaakt. Sinds de overname door Landal GreenParks begin 2016 is het park uitgebreid met 58 nieuwe villa’s, waarvan deze maand 24 luxe Jan des Bouvrie villa’s in gebruik zijn genomen. De bezettingsgraad steeg vorig jaar met 50% en de gastbeoordeling ging van een 7,9 naar een 8,6.

Jan des Bouvrie met Frank Bulthuis

Jan des Bouvrie met Frank Bulthuis

Hoge eisen

Na de overname lag de focus op de ontwikkeling van het park, het stellen van hoge eisen aan kwaliteit, de gastvrijheid & service van de medewerkers en het overtreffen van de gastverwachting. Met zowel renovaties en vernieuwing van faciliteiten als de uitbreiding van het aantal villa’s, realiseerde Landal Mooi Zutendaal dit jaar al meer dan 200.000 toeristische overnachtingen en is het een belangrijke toeristische trekker voor Limburg.

 

 

General Manager Frank Bulthuis is enthousiast over de ontwikkeling van Landal Mooi Zutendaal. “We zijn er bijzonder trots op dat we onze kwaliteit als luxe vakantiepark verder hebben kunnen uitbouwen. Naast de bezetting groeide ook de werkgelegenheid met bijna 50%. Met een groter aantal gasten die op ons park verblijven en uitstapjes maken in de regio, betekent dit een positieve economische impuls voor de lokale middenstand en andere toeristische bedrijven.”

Uitbreiding met 24 luxe villa’s en 23 energieneutrale villa’s

Begin juli zijn 24 nieuwe luxe villa’s, ontworpen door interieurarchitect Jan des Bouvrie, in gebruik genomen. In het najaar start de bouw van nog eens 23 energieneutrale villa’s, waaronder 8 extra luxe wellness villa’s en 15 luxe villa’s, die in de zomer van 2018 gereed zijn voor verhuur. De extra luxe villa’s zijn voorzien van een privé wellness met relaxruimte onder een glazen panoramadak, waar gasten kunnen ontspannen in een luxe setting.

 

 

Jan des Bouvrie: “Het was een prachtige uitdaging om in de traditionele bouwstijl van de villa’s licht en lucht naar binnen te brengen, twee elementen die zo kenmerkend zijn voor onze ontwerpen. Het resultaat is een vakantievilla met alle comfort waar het leven binnen en buiten naadloos op elkaar aansluit.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.