Spaanse dag – Fiesta del Gusto

De Spaanse Dag heet dit jaar Fiesta del Gusto en vindt niet plaats in juni maar in september. De meeste vakanties zijn dan voorbij en het gewone en dagelijkse leven is weer begonnen. Alle reden om te komen nagenieten van de Spaanse zomer.

Deelnemers

Food Night

Het Fiesta del Gusto – onderdeel van het de Food Night – vindt plaats op zaterdag 2 september in de Javastraat en op het Javaplein in Amsterdam Oost. De Food Night is hét streetfood- en cultuurfestival van Amsterdam-Oost. Tussen 14.00 uur en middernacht kun je genieten van wereldse gerechten, cultuur, live muziek en activiteiten. En ook van Spanje, want het Spaans Verkeersbureau is ook te vinden op dit Fiesta del Gusto. Bovendien, het Spaans Verkeersbureau komt niet alleen want ook de Spaanse bestemmingen Andalusië, Aragón, Castilla y León, Formentera (Save Posidonia), Galicië en de regio Murcia zullen aanwezig zijn.

 

 

Dus kom mee nagenieten van de zomer en van Spanje tijdens het Fiesta del Gusto (toegang tot Fiesta del Gusto en tot de Food Night is gratis).

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.