Reis de wereld rond in 80 minuten

Deze zomer is Museum Volkenkunde 7 dagen per week geopend. Dagelijks reis je hier in 80 minuten de hele wereld over, om zo alles te weten te komen over verschillende culturen, landen en de mensen die er wonen. Buiten in de Museumtuim kun je XXL schaken of mikado spelen of een werelds bouwwerk maken aan de zandtafel.

Reisleider

Op zaterdag en zondag staat er een reisleider klaar om je mee te nemen op wereldreis. Het is alsof je echt op vakantie gaat: met een rugzak op, je eigen wereldpaspoort op zak en een reisleider die je allerlei interessante weetjes vertelt. Al je zintuigen worden aangesproken op deze wereldreis. Onderweg maakt de reisleider foto’s waarvan je er na afloop eentje mee krijgt. De reis eindigt in het Wereld Lab met een werelds opkikkertje en de workshop Japanse karpers of lucky stars maken.

 

 

Van maandag tot en met vrijdag kun je de wereldreis zelfstandig maken. In de rugzak vind je alle instructies om de reis tot een goed einde te volbrengen.

 

 

COOL JAPAN

Sla de grote tentoonstelling COOL JAPAN niet over. De tentoonstelling laat de populariteit van hedendaags Japan zien en plaatst die in een historische context. De bijbehorende barcode route maakt het extra interessant. Daarnaast is er de hele zomer nog meer te doen in Museum Volkenkunde: kleur- en speurroutes, Superkrachten verzamelen of maak een ritje in de Wilde Bus.

hoe koop je kaarten voor Reis de wereld?

  • 8 juli t/m 27 augustus
  • zaterdag en zondag start 11:00 uur | toeslag €5,00 op regulier museumentree
  • maandag t/m vrijdag | start ieder gewenst moment | regulier museumentree
  • Aanmelden niet nodig, beperkt aantal plaatsen

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.