Met StapAf in Oost-Vlaanderen de zomer in!

Toerisme Oost-Vlaanderen verstuurde deze week haar zomereditie van het gratis fiets- en wandelmagazine StapAf. Het valt intussen bij 48.000 abonnees in de bus. Dat zijn er 8.000 meer dan vorig jaar en 13.000 meer dan in de zomer van 2015. De populariteit van StapAf blijft groeien en dat is goed nieuws voor de Oost-Vlaamse horeca en de toeristische sector die binnen- en buitenlandse toeristen over de vloer krijgen.

“De economische impact van StapAf valt niet te onderschatten”, zegt gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt. “Lezersenquêtes bevestigen al jaren dat de gratis fietsroutes uit StapAf dé succesformule van ons magazine zijn. Die worden niet enkel bekeken, ze worden ook effectief gefietst, door meer dan 80% van de ondervraagden. Ook de wandelroutes zijn immens populair. Het bewijs is er dus, dat toeristen de provincie Oost-Vlaanderen via StapAf ontdekken. En je mag er zeker van zijn dat die niet met honger en dorst terug naar huis keren.”

 

 

Zomer 2017 – Tijdreizen

Ook de zomereditie van StapAf heeft een uitneembaar routeboekje met vijf fiets- en drie wandelroutes. Het thema van deze editie is ‘tijdreizen’, met een verfrissende blik op Oost-Vlaanderens rijke, maar vaak verborgen geschiedenis. “Met een oplage van 70.000 exemplaren heeft StapAf een groot lezerspubliek opgebouwd”, voegt gedeputeerde Couckuyt toe. “StapAf is een familieblad. Het wordt gelezen door hele gezinnen. We kijken dan ook vol verwachting uit naar een mooie zomer met veel toeristen voor onze vijf regio’s.”

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.