Bakkum Vertelt telt af

Nog één week, en dan trapt Festival Bakkum Vertelt af. Van 13 t/m 16 juli 2017 vindt het gratis festival plaats in en rond het openluchttheater De Pan, op Camping Bakkum. Voor jong en oud zijn er tal van optredens. Van theater en cabaret tot muziek. Bij verschillende foodtrucks kan er gegeten en gedronken worden.

Kinderen

De aller kleinste (3+) trappen op donderdag 13 juli af met een theatervoorstelling van ‘Onder het Buro’ over boos zijn en zelf de wereld ontdekken. Wie durft, kan op vrijdag 14 juli mee op expeditie naar de Zuidpool met scheepsjongens Peer en Jodocus (6+). Op zaterdag 15 juli wordt er gedanst met ‘De Swingende Giraffen’ (alle leeftijden). Zij brengen aanstekelijke liedjes waarop je wel moet swingen. René Groothof voert op zondag een theater stuk op over de Boze Heks van het Noorden (7+) die met een duistere ring de wereld in duisternis wil hullen. Fedor en de Wijze tovenaar gaan op een avontuurlijke tocht om dit tegen te gaan.

 

 

Een boordevol muziekprogramma met blues, folk, urban funk, country, pop en poëtische liedjes. ‘Funky Organizers’ grooven het podium af met een nieuw show vol spektakel. Kom in een andere wereld met poëtische liedjes van ‘The visual’. Of luister naar ‘Rob Dekay’ met zijn eigenzinnige soulvolle country-pop liedjes. ‘Rose Marin’ komt dit jaar terug naar Bakkum Vertelt. Met haar kleurrijke stem brengt zij een unieke sound met elementen van country, folk en pop. ‘No Passa Nada’ is een singer-songwriter duo met eigenzinnige melancholische en melodieuze liedjes. Kortom een boordevol programma.

 

 

Theater

Wie van een energieke voorstelling houdt, kan kijken naar ‘MAN || CO’. Zij maken theatrale dansvoorstellingen met een frisse en dynamische beeldtaal. Het cabaret duo ‘Roovers vs van Leeuwen’ sparen elkaar niet in hun show. En ‘Annemarie Brijder’ zingt over alles wat ze niet snapt. Van de economische crisis tot het NOS journaal en van de liefde tot de drank.

Workshops

Tussen de optredens door worden ter plekke persoonlijke teksten en versjes geschreven door ‘Gedichten op Maat’. Stuur jezelf een lachrecept voor een koude winterdag toe, met ‘De Lachtent’. Of leer rappen en zingen met shout outs tijdens ‘Doe JE ding!’.

Foodtrucks

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.