Adult-only hotels: het recept voor een zorgeloze vakantie

AHet is een groeiende trend in de reiswereld: adult-only hotels. Steeds meer reizigers hebben behoefte aan een luxe, ontspannen en intieme vakantie om van hun welverdiende rust te kunnen genieten. Dat is het concept van adult-only: ultiem genieten in een luxe omgeving zonder kinderen. Het Amàre Marbella Beach Hotel laat zien dat een adult-only hotel alles behalve saai is.

Adult Only – perfect voor quality time

Of het nu is voor privacy, de rust of gewoon persoonlijke voorkeur, adult-only hotels worden steeds populairder onder reizigers. Waar familievakanties vaak stressvol zijn omdat je als ouders aan alles moet denken en de hele dag de kinderen in de gaten moet houden, is hier bij een adult-only hotel geen sprake van. Afhankelijk van het hotel komen kinderen onder de 16, 18 of 21 jaar er niet in. Omdat er bij de inrichting van het hotel geen rekening gehouden hoeft te worden met kinderen, vind je hier geen hekjes om het zwembad, geen rennende kinderen in het restaurant en geen kinder-entertainmentclubs. Wel vind je er luxe en design, comfort, goede restaurants en uitgebreide spamogelijkheden. Een adult-only hotel is dan ook de perfecte bestemming voor koppels die even quality-time willen zonder hun eigen kinderen, maar ook zonder de kinderen van anderen.

 

 

“De filosofie van Amàre is the place to be te zijn om even te ontsnappen aan je dagelijkse stress, te genieten van comfort, lekker eten, verfrissende cocktails, goede muziek en bovenal verwend te worden door onze attente, vriendelijke en professionele medewerkers. We willen het ‘Amàre’ concept blijven ontwikkelen tot een standaard in de adult-only sector. We willen een plek worden waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich uniek en speciaal voelen.”, zegt Oliver Cramer, General Manager van Amàre Marbella Beach Hotel.

Minimale inspanning, maximale ontspanning

Amàre Marbella Beach Hotel biedt alles wat nodig is voor een rustgevende vakantie aan de altijd zonnige Middellandse Zee. De minimumleeftijd is 16 jaar, waardoor je heerlijk ongestoord kan genieten op het strand, aan het zwembad of in de luxe spa. Het was al niet nodig om je ligbed te verlaten door de ‘call button’ service waardoor je binnen no time bediend wordt, nu hoef je je ook geen zorgen te maken over waar de kinderen zijn en of ze zich wel gedragen. Daarnaast kun je in de spa genieten van professionele behandelingen en massages, om vervolgens volledig zen met je partner nog vermaakt te worden tijdens één van de vele evenementen. Zo zijn er poolparty’s met dansers, live muziek en indrukwekkende performances. Je komt gegarandeerd meer ontspannen terug dan ooit uit het Spaanse Andalusie.

 

 

Oliver Cramer over het bieden van de beste service: “Een hotel is slechts een gebouw. Luxe is voor mij niet de hele ruimte vullen met marmer of goud, het draait allemaal om service. Ons doel is om onvergetelijke ervaringen te creëren. Het is onze verantwoordelijkheid om voor de best mogelijke herinnering bij onze gasten te zorgen.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.