Deze zomer opent duurzaam en innovatief Villages Nature® Paris

Augustus 2017 opent Villages Nature® Paris haar deuren. Een nieuw innovatief totaalconcept op het gebied van duurzaam toerisme dat is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Pierre & Vacances-Center Parcs en Euro Disney S.C.A. De vakantiebestemming representeert een compleet nieuwe beleving nabij Disneyland en de metropool Parijs, met vijf unieke werelden vol entertainment en avontuur.

Ervaren spelers

Pierre & Vacances-Center Parcs en Euro Disney S.C.A. werkten als ervaren spelers in de toeristische sector samen aan dit project op het gebied van ecotoerisme en vervullen hiermee een voortrekkersrol in duurzaam toerisme. Villages Nature® Paris ligt 6 kilometer van Disneyland Parijs en 32 kilometer van Parijs, en integreert architectuur in een groene stadsomgeving. Dit maakt het vakantiepark op zichzelf een fijne vakantiebestemming, maar ook om vanaf hier andere plekken te bezoeken. Villages Nature® Paris biedt een compleet nieuwe vakantie-ervaring met een gevarieerd aanbod aan activiteiten in vijf verschillende werelden, allen in harmonie met de natuur.

 

 

Vijf unieke werelden

De vijf ontwikkelde werelden bestaan uit de Aqualagon, de BelleVie Farm, de Extraordinary Gardens, de Forest of Legends en de Lakeside Promenade. De Aqualagon is een waterpark van 9.000 m2 – verwarmd door geothermische energie en 2.500 m2 openluchtlagunes, waar het hele jaar door gezwommen kan worden. Ook zijn hier jacuzzi’s en een spa met behandelkamers. In de BelleVie Farm kan van het boerenleven worden genoten tussen de boerderijdieren. Kinderen kruipen hier bijvoorbeeld voor een dag in de huid van een boer of boerin of leren zelf brood te bakken. Om de harmonie tussen mens en natuur te benadrukken, zijn er de Extraordinary Gardens. Een terrein van 2,1 hectare dat zorgvuldig is beplant om het hele jaar door voor een bloemenrijkdom te zorgen. De tuinen staan in het teken van vier natuurlijke elementen: aarde, vuur, lucht en water. Gelegen in 2,5 hectare bos ontdekken kinderen in het Forest of Legends allerlei sprookjes en speelgebieden en beleven ze de mooiste avonturen. In het kloppende hart van Villages Nature® Paris bevindt zich de Lakeside Promenade met restaurants, winkels, een wijnbar en markt met activiteiten, zoals pétanque. Beter bekend als jeu de boules.

 

 

Mens en natuur

“Ons doel is het tot leven brengen van een verhaal. We willen onze gasten er bewust van maken dat Villages Nature® Paris een plek is waar mens en natuur in harmonie naast elkaar leven,” vertelt Joe Rohde, Artistiek Directeur van Villages Nature® Paris. De accommodaties in het centrum, aan de oevers van het meer of midden in het bos benadrukken dit. Villages Nature® Paris is een premium bestemming met drie kwaliteiten appartementen en huisjes: Cocoon VIP, Country Premium en Clan Comfort. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen, koppels en ouderen, en voor 2 tot 12 personen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.