Bois de Boulogne in Parijs

In een stad als Parijs word je continu geconfronteerd met motoren, getoeter en sirenes van ambulances. Kortom: veel lawaai. Wil je dan even uitwaaien, rennen, fietsen in de frisse buitenlucht en in een rustige omgeving? Dan is een stadspark ideaal. Parijs heeft het goed voor elkaar! Bezoek het ongelofelijk mooie en immense bospark dat Bois de Boulogne heet.

Bois de Boulogne, Parijs

Bois de Boulogne, Parijs


Elk stadsmens heeft het zo nu en dan nodig: op een zondag er-even-lekker-tussenuit. In Bois de Boulogne kun je genieten van de natuur. Je kunt er paardrijden, de hond uitlaten, met je kinderen spelen en hardlopen door het bos. Geniet van het water en huur een bootje. Er is werkelijk voor elk wat wils. En dat op nog geen 3 kilometer afstand van de Eiffeltoren.

Klik hier voor de volledige plattegrond van Bois de Boulogne.


Voor meer informatie, kun je deze website bezoeken: www.paris.fr/pratique/paris-au-vert/bois-de-boulogne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *