Air Transat tweede beste leisure airline wereldwijd

Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, is uitgeroepen als de tweede beste leisure airline ter wereld tijdens de Skytrax World Airline Awards. Hierdoor is het voor het zesde opeenvolgende jaar de beste vakantieluchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika.

Skytrax World Airline Award

Jaarlijks nemen reizigers uit de hele wereld deel aan het grootste tevredenheidsonderzoek onder passagiers van luchtvaartmaatschappijen: een wereldwijde benchmark inzake de prestaties van luchtvaartmaatschappijen, waarbij de allerbesten worden gelauwerd met een Skytrax World Airline Award.

 

 

“Het is een eer om voor het zesde opeenvolgende jaar erkenning te krijgen via deze prestigieuze internationale prijsuitreiking “, zegt Jean-François Lemay, President-General Manager van Air Transat. “Dankzij onze ervaring aan boord, ons attente cabinepersoneel en aangename comfortniveau wanen passagiers zich direct op vakantie wanneer ze aan boord zijn van het vliegtuig. Families genieten ook speciale aandacht, inclusief prioriteit bij het inchecken en boarden, evenals onze kidsclub die de kleinsten tijdens de vlucht bezig houdt. Ten slotte zijn onze Option Plus en Club Class upgrades, evenals ons recent verbeterde maaltijdaanbod met het Chef’s Menu van Daniel Vézina, de ideale ingrediënten om de vakantie al te laten beginnen, zelfs voordat de bestemming is bereikt.”

 

 

World Airline Awards

De World Airline Awards zijn ontstaan in 1999, toen Skytrax haar eerste wereldwijde tevredenheidsonderzoek onder passagiers van luchtvaartmaatschappijen lanceerde. Het onderzoek verzamelt reizigersmeningen van 320 luchtvaartmaatschappijen over een periode van 10 maanden en in 105 landen. Luchtvaartmaatschappijen worden gerangschikt volgens bijna 50 criteria, van het incheck- en instapproces tot dienstverlening aan boord en zitcomfort. Aan het onderzoek van dit jaar namen meer dan 19 miljoen reizigers wereldwijd deel.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.