Zomers Lakenfeesten Kunstweekend Hooglandse Kerkgracht

Voor de tweede keer wordt dit jaar de kunstmarkt georganiseerd op de Hooglandse Kerkgracht tijdens de Lakenfeesten in Leiden, dus een nieuwe traditie is geboren!

Kunstenaars uit Leiden

Bij de 11 kunstwerken van Beelden in Leiden worden 20 marktkramen gevuld door kunstenaars uit Leiden en omgeving. De gracht wordt omgetoverd tot een openlucht expositieruimte waar Montmartre bij verbleekt en waar u onder en tussen de bomen, rond de kunstwerken, op het gravel, kunt slenteren en genieten van divers werk van schilderijen tot keramiek, van collages tot textiel. Graag tonen de kunstenaars hun werk, vertellen erover, en u kunt hun werk op deze markt ook kopen.

 

 

 

 

Deze kunstenaars nemen deel: Celine van Hoek, Hanny Verlint, Mieneke Hofman, Inge Aarden, Mariska Eyck, Jaap de Raat, Josée Vermorken, Erni Kwast, Frouke Lampe (Atelier Art en Ziel), Odette Frijters, Caroline Berry-Kellerhuis, Sophie Diatchenko, Frida van der Poel (Galerie Zone), Henk Hannemann, Lies Rookhuizen, Marian Kools, Alice Pardon, Lies Vester, Ada Boer, Tineke Jacobs, Gerard Schoemaker, Pieter Onderwater en Martijn Kessler.

Op de Hooglandse Kerkgracht: zaterdag en zondag 24/25 juni tijdens de Lakenfeesten beide dagen van 12 tot 17 uur.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.