Wedden dat kamperen leuk is?

Kamperen is betaalbaar, geeft vrijheid, brengt avontuur en is de perfecte stressdetox. Alleen weet nog niet iedereen dat. Daarom zorgt Start2Camp ervoor dat geïnteresseerde, beginnende kampeerders het gratis kunnen ervaren. Dit initiatief, tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen campingspecialist ACSI, Decathlon en RCN Vakantieparken, helpt nieuwe kampeerders op weg.

Zij kunnen gratis een tent inclusief complete kampeeruitrusting lenen én eventueel een weekje kosteloos overnachten op een vakantiepark.

Start2Camp

Het doel van Start2Camp is om mensen op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren om te gaan kamperen. De initiatiefnemers willen het kamperen van nu promoten; het onthaasten en het samen zijn in de buitenlucht mét het nodige comfort. Start2Camp neemt de eventuele drempels weg en inspireert en informeert kampeerders middels een blog en een magazine.

 

 

Op Start2Camp.nl kan de nieuwe kampeerder kiezen voor het gratis lenen van de tent en kampeeruitrusting van Decathlon of voor de tent in combinatie met een verblijf (1 week) op een geselecteerde camping in Nederland of Frankrijk van RCN Vakantieparken. Als tegenprestatie worden alleen de ervaringen van de nieuwbakken kampeerders verlangd. Meer informatie is te vinden op de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.