Winnaar Beste Tapas Restaurant 2017 bekend

Op donderdag 15 juni jl. werd de Wereld Tapas Dag 2017 gevierd. Wereldwijd waren er op deze dag activiteiten in vele steden over de hele wereld, zoals proeverijen, show cooking, activiteiten op lokale markten … en restaurants over de hele wereld boden die dag een speciaal tapasmenu aan.

Zo ook in Nederland en hier stonden de tapas bovendien een hele week in de spotlights tijdens de Tapas Week 2017 (12-18 juni). Veel restaurants en wijnbars hebben hieraan deelgenomen en boden speciale tapas-menu´s of kortingen gedurende de hele week.

 

 

Tevens was eer een publiekswedstrijd aan verbonden. Had men tijdens de tapas week gegeten bij een (of meer) van de deelnemende restaurants dan kon er gestemd worden op het beste tapas restaurant en daarbij kans maken op een heerlijk tapas diner voor 2 personen bij de winnaar van deze competitie.

 

 

De Nationale Tapas Week 2017 is inmiddels voorbij en de stemmen zijn geteld: 21 Pinchos in Rotterdam kan zich, met 210 stemmen, voor het tweede achtereenvolgende jaar beste tapas restaurant van Nederland noemen. Een goede tweede werd Lokanta Proeflokaal, ook gevestigd in Rotterdam, met 74 stemmen en op de derde plaats is geëindigd Barça in Amsterdam (34 stemmen).

Wereld Tapas Dag in 2018

Ook in 2018 zal er weer een Wereld Tapas Dag zijn en wel op de derde donderdag in juni. Noteer dit vast in uw agenda
en wij hopen dat u volgend jaar deze Reis naar de Smaak van Spanje weer samen met ons maakt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.