KLM verrast geslaagde scholieren met vliegtickets

KLM heeft op 15 plaatsen in heel Nederland geslaagde scholieren verrast met gratis vliegtickets. Van de 210.000 scholieren die eindexamen hebben gedaan, hadden maar liefst 45.000 zich aangemeld voor KLM’s Geslaagde Actie. De 15 eindexamenkandidaten wonnen ieder twee KLM-vliegtickets.

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland: ‘’Je tas aan een vlaggenstok hangen als je geslaagd bent is zo’n mooie Hollandse traditie, dat KLM als echt Hollands merk daar graag iets speciaals mee doet. Wij wensen iedereen die een ticket in zijn of haar rugtas heeft gevonden een prachtige reis. KLM is van alle Nederlanders en wij feliciteren alle geslaagden met het behalen van hun diploma.’’

 

LEES OOK DIT: Well-being op Malta

 

Meedoen aan de actie was eenvoudig: eindexamenkandidaten konden vanaf 2 juni alvast virtueel hun vlag en schooltas uithangen op een speciale website. Als zij op 14 of 15 juni te horen hadden gekregen dat zij geslaagd waren én hun vlag en schooltas aan de vlaggenmast hadden gehangen, maakten zij kans op de tickets. Vanmorgen vroeg trok een team van KLM door het land om de schooltassen van 15 willekeurig gekozen winnaars te vullen met vliegtickets.

 

 

De hoofdprijzen zijn gevallen in Venray, Sint-Michielsgestel, Heemstede, Gouda en Denekamp. Geslaagden wonnen ieder 2 vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. Tien andere prijswinnaars vonden ieder twee vliegtickets naar een Europese KLM-bestemming naar keuze in hun schooltas. Het verrassen van de winnaars leverden mooie reacties op, te zien in dit filmpje.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.