HomeRide 2017 op de Linnaeushof

Op 24 en 25 juni wordt alweer de zevende editie van de HomeRide gereden. Linnaeushof steunt deze sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds, door de speeltuin beschikbaar te stellen als laatste checkpoint.

7e editie

Home is where your heart is. Daarom gaat de zevende editie van HomeRide als een hart door Nederland. Van Utrecht naar Utrecht. Een hart van 500 kilometer lang, dat langs tien Ronald McDonald Huizen voert en dat in 24 uur tijd gefietst moet zijn, individueel of in teamverband. Het doel van HomeRide is om zoveel mogelijk overnachtingen te realiseren voor gezinnen op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. De Ronald McDonald huizen worden niet gesubsidieerd door de overheid en zijn dus volledig afhankelijk van vrijwilligers, donateurs, sponsors en fondsenwervende initiatieven als de HomeRide.

 

 

Linnaeushof steunt dit initiatief door de speeltuin op zondagochtend beschikbaar te stellen als checkpoint. Deelnemers kunnen hier ontbijten en even uitrusten, voordat zij weer op de fiets stappen voor de laatste 74 kilometer naar de finish in Utrecht.

 

 

“Toen de organisatie ons benaderde hebben wij vrijwel direct onze steun toegezegd.” meldt Walter Kleinhout, marketing manager bij Linnaeushof. “Wij zien vele kinderen in onze speeltuin dagelijks plezier beleven, samen met hun ouders. Maar wij realiseren ons ook dat voor een ziek kind of een kind met een beperking de aandacht, warmte en nabijheid van ouders erg belangrijk is. Het is daarom niet meer dan logisch dat Linnaeushof medewerking verleent aan dit initiatief, ten bate van het Ronald McDonald Kinderfonds.”

De organisatie van de HomeRide verwacht dat deelnemers op de fiets bij Linnaeushof aankomen op zondag ochtend, 25 juni, tussen 6.45 en 11.00 uur. Met de hulp van vele vrijwilligers zullen zij gastvrij worden ontvangen en aangemoedigd worden voor het laatste stuk van de lange tocht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.