Dit is waar je kunt schaatsen in de zomer

Er is een tijdelijke schaatsbaan aangelegd in Europa’s grootste speeltuin, Linnaeushof. Tijdens de laatste weken van de vakantie kunnen kinderen schaatsen in de zomer, een unieke ervaring.

Schaatsen op de Linnaeushof

Schaatsen op de Linnaeushof

Het is 30 graden, de felle zon straalt aan een strakblauwe hemel. Niet de meest logische periode om te gaan schaatsen. Maar Linnaeushof denkt daar anders over. Schaatsen in de zomer is juist leuk! Geen gedoe met thermo-ondergoed, dikke sokken, een sjaal en een muts. Op dagen als deze kan dat gewoon in je zomerse kleding of zelfs je zwembroek.
Door het aanleggen van een speciale, kunststof schaatsbaan is er geen risico op smeltend ijs.

 

 

Het begon als een knipoog naar de Olympische zomerspelen. Vanwege het wisselvallige weer dat Nederland kent, heeft Linnaeushof een winters element toegevoegd aan het grote aantal speeltoestellen. En nu de zomer dan uiteindelijk toch zijn intrede lijkt te hebben gedaan in ons kikkerlandje is het grappig om te zien hoe kinderen met grote enthousiasme de schaatsbaan trotseren in de warmte.

 

 

De schaatsbaan staat in Linnaeushof sinds 12 augustus en bezoekers kunnen er tot en met vrijdag 26 augustus a.s. gebruik van maken. Schaatsen worden beschikbaar gesteld en naast het normale entreetarief voor de speeltuin worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. In Linnaeushof zijn 350 speeltoestellen en attracties te vinden en de tijdelijke schaatsbaan geeft nóg meer reden om deze vakantie te komen spelen in Europa’s grootste speeltuin.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.