Geslaagde Vakdag ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’

De Vakdag ‘Het Vakantiepark van de toekomst’ heeft op 8 juni plaats gevonden in het Efteling Theater te Kaatsheuvel. Met bijna 400 bezoekers is er deze dag volop aandacht gegeven aan nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van vakantieparken. Aan het einde van de middag vond de uitreiking van de eerste Trofee van ‘Het Vakantiepark van de Toekomst 2017’ plaats, deze werd overhandigd aan Vakantiepark de Beerze Bulten.

sdr

Beursplein

Op de Vakdag werd er aandacht gegeven aan het onderwerp ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’ door middel van presentaties door ruim 15 top sprekers zoals Iwan Groothuis / Directeur Vakantiepark De Krim|Texel en Steve van den Kerkhof / CEO Plopsa Group. Ook was er een beursplein opgezet waar ondernemers met een eigen stand het publiek wisten te enthousiasmeren.

 

 

Gedurende de dag werden er rondleidingen gegeven door medewerkers van de Efteling over het nieuw gerealiseerde vakantiepark het Loonsche Land op het Efteling terrein. Dit park heeft een bijzondere landscaping en heeft begin juni dit jaar de deuren geopend voor publiek. De bijna 400 bezoekers hebben als een van de eerste gasten ook een kijkje kunnen nemen in de diverse vakantiehuisjes op het park.

 

 

Uit de diverse presentaties is gebleken dat er meer wordt ingezet in duurzaamheid bij de vakantieparken en de kampeerder van de toekomst het liefst in luxe accomodaties geinteresseerd is. Daarnaast hebben ook een aantal ondernemers aangegeven wat voor hen nieuwe concepten zijn waar ze zich mee bezig (gaan) houden de komende tijd. Zo zal er een evenementenzaal gerealiseerd worden bij Vakantiepark De Krim op Texel, is er kortgeleden een Family Entertainment Center opgezet bij Vakantiepark de Beerze Bulten en kan er binnenkort overnacht worden tussen de dieren bij het nieuwe Safaripark Beekse Bergen. Al met al veel nieuwe toekomstgerichte ontwikkelingen binnen de Vakantieparken.

sdr

Trofee

Vanwege al deze bijzondere ontwikkelingen en het stimuleren hiervan bij alle Vakantieparken wordt er jaarlijks een trofee overhandigd op de Vakdag voor ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’. Dit jaar is de trofee voor het eerst uitgereikt en heeft Vakantiepark de Beerze Bulten deze prijs in ontvangst mogen nemen. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn gaf eerder op de dag een presentatie over ‘Het Beerze Bulten gevoel’ en de recente ontwikkelingen zoals het Familiy Entertainment Center ‘Giga Konijnenhol’.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.