Ontdek de Engelse countryside met de nieuwe Gardens & Gourmet-pas

De nieuwe internationale bezoekerspas brengt het beste van het Engelse platteland nog dichterbij. De Gardens & Gourmet-pas biedt gratis toegang tot vele beeldschone tuinen en heerlijke eet- en drinkgelegenheden in het hele land.

De Gardens & Gourmet-pas is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse en Duitse reizigers en is verkrijgbaar voor vijf Engelse regio’s: Kent, Essex, Hertfordshire, Cheshire en het Peak District & Derbyshire.

 

 

De pas biedt niet alleen gratis toegang tot een waaier van tuinen in elke streek, maar ook interessante deals in kwaliteitsrestaurants, tearooms en traditionele pubs. De passen zijn geldig voor drie dagen in een periode van één week, dus ideaal voor bezoekers die het beste uit hun reis naar Engeland willen halen. Het project staat onder leiding van Visit Kent met bestemmingspartners Visit Herts, Visit Essex, Marketing Cheshire en Marketing Peak District & Derbyshire.

Sandra Matthews-Marsh MBE, chief executive van Visit Kent:

De woorden ‘een Engelse landelijke tuin’ roepen een beeld op van iets heel speciaals: wandelingen in een heerlijke rozengeur, ommuurde kruidentuinen in de schaduw van een kasteel, kilometerslange hopstaken en wijngaarden in de avondzon.

De oogverblindende tuinen en overheerlijke streekgerechten van Engeland brengen alle zintuigen in extase, maar we weten dat sommige internationale bezoekers moeilijk toegang ertoe vinden zonder inside informatie. Daarom hebben we de Gardens & Gourmet-pas gelanceerd. We willen bezoekers het Engelse platteland buiten Londen helpen te verkennen. Onze nieuwe passen zijn precies daartoe ontworpen, met filmpjes over de lokale bezienswaardigheden en lekkernijen, en vlotte toegang tot een waaier van sites in één handige pas.

Prijs

Gardens & Gourmet-passen kosten tussen £29,95 en £44,95 (ook voor kinderen zijn passen verkrijgbaar). Bezoekers kunnen kiezen tussen een pas voor één enkele streek of een combinatie van streken, zodat ze nog meer kunnen zien en geld besparen.

De interactieve routeplanner op de website van Gardens & Gourmet maakt het heel makkelijk een trip met alle info te plannen, zoals voorbeeldroutes, kaarten, openingsuren en toeristische informatie over elke regio.

 

 

De nieuwe bezoekerspas is tot stand gekomen in het kader van het Discover England Fund van het Verenigd Koninkrijk, dat meer internationale bezoekers ertoe wil aanzetten naar Engeland te reizen om de fantastische bezienswaardigheden en streken buiten Londen te ontdekken.

Toegang

Met de pas is toegang verzekerd tot zo’n 100 mooie locaties, zoals Leeds Castle en Hever Castle in Kent, Chatsworth House in het Peak District, Audley End House and Gardens in Essex en Knebworth House in Hertfordshire. Deelnemende adressen voor fijnproevers zijn onder meer de oudste Britse brouwer Shepherd Neame, de bekroonde wijngaarden New Hall Vineyards in Essex en de ambachtelijke brouwerij Thornbridge in het Peak District.

De volledige lijst van de deelnemers is te vinden op de website van Gardens & Gourmet.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.