Sunsail maakt vertrekdata 2018 bekend voor Middellandse Zee-flottieljes

Toonaangevend aanbieder van zeilvakanties Sunsail maakt vandaag de nieuwe vertrekdata bekend voor de flottieljes in 2018. Flottieljevakanties van Sunsail zijn perfect voor mensen die voor de eerste keer gaan zeilen en gezinnen met zeilervaring. De flottieljes zijn nu te boeken in drie landen aan de Middellandse Zee: Kroatië, Griekenland en Spanje (Mallorca).

Zeilscholen van Sunsail

Zeilscholen van Sunsail

Mallorca

Lucy Black, marketing manager bij Sunsail: “Het verheugt ons de flottieljedata voor 2018 te kunnen aankondigen. We weten dat veel vakantievierders vaak wat verder vooruit plannen om het jacht van hun keuze en de gewenste datum van hun favoriete bestemming vast te leggen, als deze nog beschikbaar zijn. We hebben van onze klanten veel positieve feedback ontvangen over onze nieuwste flottieljebestemming Mallorca. We zijn ervan overtuigd dat Mallorca een favoriete bestemming blijft naast onze populaire flottieljes in Kroatië en Griekenland.”

 

 

Flottieljevakanties van Sunsail bieden de perfecte balans tussen tijd voor jezelf en sociale contacten, waarbij je altijd kunt terugvallen op professionele ondersteuning wanneer je die nodig hebt. Zeil in het gezelschap van maximaal 12 andere jachten en een Sunsail-moederschip met een technicus, schipper en hostess aan boord voor 24/7 ondersteuning. Flottieljezeilen is een eenvoudige manier om van een zeilvakantie te genieten, met een vaste route en dagelijkse briefings. Niet-zeilers kunnen een schipper inhuren als kapitein op hun jacht, om zoveel te kunnen zeilen als ze zelf willen en tegelijkertijd te kunnen genieten van alles dat een vakantie op het water biedt.

 

 

Sunsail biedt voor iedere reiziger wat wils: zon, zee, de heerlijke lokale keuken of een glas bubbels. Probeer eens iets nieuws in 2018: het jaar waarin je ontdekt wat zeilen allemaal voor je in petto heeft.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.