Jet Airways en Aeromexico gaan samenwerken aan een naadloze aansluiting tussen India en Mexico via Europa

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, en Aeromexico, de nationale luchtvaartmaatschappij van Mexico hebben een intentieverklaring getekend om samen te werken op het gebied van codeshare vluchten en frequent flyer programma’s.
jetairways

In de nieuwe samenwerking gaan de luchtvaartmaatschappijen in codeshare gebruik maken van elkaars services via de gezamenlijke Europese luchthavens Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Amsterdam. Om te beginnen plaatst Jet Airways hun airline code ‘9W’ op Aeromexico vluchten vanuit Londen Heathrow naar Mexico-City en andersom Aeromexico op de directe Jet Airways vluchten van Londen Heathrow naar Mumbai en Delhi.

 

 

Mr. Naresh Goyal, Chairman Jet Airways, zegt, “Wij kondigen met veel plezier ons partnership met Aeromexico aan, dat beide luchtvaartmaatschappijen een sterk verbeterd internationaal bereik geeft en daarmee voordeel voor onze gasten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de codeshare overeenkomst de vraag naar zowel zakelijk als toeristisch verkeer tussen beide landen laat toenemen. De overeenkomst past in onze netwerkstrategie van keuze, connectiviteit en reisgemak.”

 

 

Mr. Andres Conesa, CEO van Aeromexico, vervolgt, “Wij zijn zeer gelukkig met de nieuwe overeenkomst met Jet Airways waarmee we Mexico en India makkelijker verbinden. De overeenkomst sluit aan bij ons streven onze passagiers steeds nieuwe bestemmingen aan te bieden. Dankzij een verbinding met een belangrijk land als India creëert Aeromexico nieuwe culturele banden en uitwisseling tussen beide landen.”

De intentieverklaring die door beide luchtvaartmaatschappijen is getekend behelst naast codeshare ook een samenwerking op het gebied van wederzijds Frequent Flyer voordelen voor leden. De eerste codeshare vluchten via Londen Heathrow en de verkoop van tickets starten later dit jaar, onder voorbehoud van goedkeuring van overheden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.