Ontdek het unieke arrangement voor paardrijden op Terschelling

Terschelling is een paradijs voor de stoere paardrijdliefhebber. Met 100 kilometer aan ruiterpaden biedt het eiland de ruiters alle type landschappen. Bovendien mag je hier 365 dagen per jaar op het brede strand rijden, uniek in Nederland.

terschelling-paardrijden

VVV Terschelling heeft nu een uniek arrangement samengesteld waarbij in 3 dagen het hele eiland te paard ontdekt kan worden. Het arrangement is al te boeken vanaf €106,- per persoon per nacht via de website van VVV Terschelling.

 

 

Terschelling te paard

Met het strand en de vele ruiterpaden is Terschelling een waar paardrijparadijs. De grote afwisseling in landschappen brengen ruiters van West naar Oost of omgekeerd langs wad, bos, duin, polder en strand. Over het hele eiland worden individuele ritten en groepstochten met begeleiding aangeboden voor beginners en gevorderden. De mooiste daarvan zijn nu verpakt in een nieuw arrangement.

 

 

Bijzonder ruiterarrangement

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen en drie totaal verschillende buitentochten onder begeleiding. Zo kan men het hele eiland te paard ontdekken. De tochten kunnen naar wens in de ochtend, middag of avond worden gemaakt. Drie dagen fietshuur, bagagevervoer en korting op de overtocht met Rederij Doeksen maken het arrangement compleet. Meer informatie over het arrangement is te vinden op de website van VVV Terschelling.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.