Cruiseschip ‘Mein Schiff 6’ gedoopt voor Elbphilharmonie Hamburg

Tijdens een feestelijke ceremonie voor de Elbphilharmonie Hamburg doopte de Letse organist Iveta Apkalna het cruiseschip ‘Mein Schiff 6’. Het nieuwe, 300 meter lange, cruiseschip onderstreept de positie van Hamburg als nummer één bestemming voor maritiem entertainment en cruise-evenementen.

elbphilharmonie-hamburg-foto-andreas-vallbracht

Foto: Andreas Vallbrecht

 

 

Ook dit jaar verandert de haven van Hamburg van 8 tot en met 10 september 2017 in een catwalk voor de cruise-industrie en -fans tijdens de ‘Hamburg Cruise Days’. Dit jaar met een recordaantal van tien deelnemende cruiseschepen.

 

 

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.