De allereerste vlucht van WOW Air naar Brussel is een feit!

De eerste vlucht van WOW air naar Brussel is met een watersaluut feestelijk onthaald op Brussel Airport. Vanaf deze week gaat er de gehele zomer een dagelijkse vlucht van Brussel naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik.
wow-air-brussel-ijsland

Tijdens de wintermaanden vertrekt er vier keer per week een WOW air vlucht naar IJsland. De vluchten vanuit Brussel sluiten uitstekend aan op WOW air’s routenetwerk vanaf Reykjavik naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waardoor het voor Belgische reizigers nu een stuk makkelijker en voordeliger wordt om de oceaan over te steken!

 

 

De vluchten van Brussel naar Reykjavik duren 3,5 uur en worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. Om 12:25 uur vertrekt WOW air vanaf Brussel Airport en komt om 13:50 uur aan op de luchthaven van Reykjavik. De Airbus A321 beschikt over 200 stoelen en de A320 over 174 stoelen. Tickets van Brussel naar Reykjavik kunnen al worden geboekt vanaf €69,99 enkele reis! Voor de trans-Atlantsiche vluchten naar Boston, Washington D.C., New York, Montreal en Toronto geldt een prijs vanaf €159,99 enkele reis. Los Angeles, San Francisco en Miami zijn beschikbaar vanaf €179,99 enkele reis. Daarnaast kun je met WOW air binnenkort ook vanaf Brussel naar Pittsburgh en Chicago vliegen, vanaf respectievelijk 16 juni en 13 juli.

 

 

Skuli Mogensen
“We zijn erg enthousiast om Brussel aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Brussel is een belangrijke bestemming in Europa, zowel voor zakenreizigers als voor vakantiegangers. Het heeft alles wat mensen nodig hebben; van geweldig eten en drinken tot geschiedenis en architectuur”, zegt Skúli Mogensen, CEO van WOW air.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.