Feestelijke opening van Raccoon Village in Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft vandaag op feestelijke wijze Raccoon Village geopend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van 63 Raccoon Lodges op het voormalige evenemententerrein. Met de volledige uitbreiding is een investering van ongeveer 8 miljoen euro gemoeid.

opening-raccoon-village

Vanochtend heeft general manager Wouter Dekkers samen met projectleider John Arkes een grote boomstam doorgezaagd die de weg tot Raccoon Village officieel heeft vrijgemaakt. Vervolgens heeft de familie Streicher uit Steinhagen, Duitsland de sleutel van de eerste Raccoon Lodge in Slagharen uit handen van parkmascottes Randy & Rosie ontvangen.

 

 

De Raccoon Lodge is geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstede. De rustig gelegen lodges geïnspireerd op het thema American Indian beschikken over boxspringbedden, moderne keuken inclusief vaatwasser en een aparte douche-/toiletmogelijkheid.

Wouter Dekkers is zeer trots op het eindresultaat van Raccoon Village. “Wij hebben dit seizoen aan een recordaantal projecten gewerkt met een totale investering van 14 miljoen euro. Raccoon Village is een grote mijlpaal, waarbij we 63 luxe lodges hebben ontwikkeld die goed inspelen op de veranderende vraag van onze gasten. We hebben naast de accommodatie bijvoorbeeld een kleine berging geplaatst waar (elektrische) fietsen veilig kunnen worden gestald.”

 

 

In de komende maanden wordt het totaal aantal Raccoon Lodges uitgebreid tot 91. Ook worden er faciliteiten op het vakantiepark toegevoegd, zoals speeltoestellen en sportfaciliteiten. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld tennissen, volleyballen en een potje jeu de boules spelen. Tot slot worden alle Raccoon Lodges binnenkort voorzien met een wifi-netwerk.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.