Lunchen en barbecueën op zeilschip tijdens Hanzedagen met NAUPAR

Van 15 tot en met 18 juni vinden de Hanzedagen plaats in Kampen. Tijdens dit internationale evenement biedt NAUPAR bezoekers de gelegenheid om aan boord van een traditioneel zeilschip te ontsnappen aan de drukte. ‘Kom aan boord genieten van een lunch of barbecue en geniet van het uitzicht’, zegt Pouwel Slurink van NAUPAR.

lunchen-barbecueen-op-zeilschip-tijdens-hanzedagen-naupar

 

 

Het nautische bedrijf is in Kampen aanwezig met veertien traditionele schepen, die op 16, 17 en 18 juni worden ingezet voor vaartochten. ‘Varen op een traditioneel zeilschip is een unieke ervaring’, vertelt Slurink. ‘Ontdek de IJsseldelta vanaf het water en geniet –onder het genot van een hapje en een drankje- van de ontspannen sfeer op een van onze schepen.’

 

 

Kampen is van 15 tot en met 18 juni het bruisende middelpunt van allerlei festiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De stad is niet alleen trotse gastheer van zo’n 120 Europese Hanzesteden, maar ook van zo’n 300.000 bezoekers. Er zijn gezellige markten, ontdekkingstochten, mensen kunnen genieten van muziek en theater en krijgen de kans om vervlogen tijden opnieuw te beleven.

Dankzij NAUPAR krijgen bezoekers de kans om tijdens hun bezoek aan het internationale evenement op een unieke locatie lunchen en barbecueën. Een lunchcruise duurt van 12.00 tot 14.30 uur en kost € 28.50. Een barbecuecruise duurt van 18.00 tot 21.00 uur en kost € 45.00.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.