Geniet van kunst, muziek en het boerenleven tijdens de Farm & Country Fair in Aalten

Van vrijdag 23 tot zondag 25 juni opent de Farm & Country Fair in Aalten voor de 22ste maal haar poorten. Gevarieerder en internationaler dan ooit brengt dit belevenisfestival veel moois op het gebied van shoppen, dieren, kunst, muziek, voorlichting, ontspanning en het boerenleven.

farm-country-fair-schapen

Geen stand hetzelfde

Tweed uit Ierland, antiek uit Noorwegen, brocante uit Frankrijk en Tractor Ted uit Engeland: de deelnemers komen uit een wijde omgeving en bieden een zo breed mogelijk scala aan producten. Mooie of functionele kleding, kunst, decoratie, handige gebruiksvoorwerpen, voeding, planten, wellness, alles voor onderhoud woning, artikelen voor dierhouderij of voorlichting over allerlei onderwerpen, het is allemaal volop verkrijgbaar.

 

 

Wedstrijden en keuringen

Dieren uit heel Europa nemen drie dagen lang deel aan de showkeuringen voor miniatuurpaarden. De winnaar mag deelnemen aan de grote keuring in de VS. Ook andere keuringen en wedstrijden die op het terrein worden gehouden, hebben deelnemers uit heel Nederland en daarbuiten.

farm-country-fair-eten

Teveel voor een dag

In vier showringen is een doorlopend programma te zien met honden, paarden, schapen, roofvogels, machines en antieke voertuigen. Turnvereniging De Hazekamp geeft dagelijks demonstraties turnen op topniveau.

Ook het programma in het kooktheater, de muziektent en de lezingentent loopt de hele dag door. Op het bloemrijk aangeklede terrein zijn allerlei presentaties en workshops te volgen. De loopgraven met bunker en kampement uit WOII, het museum met uitgebreide collecties zoals duizenden strijkijzers van 1700 tot 1970 en het follybos met ludieke bouwwerken zijn speciaal voor de Farm & Country Fair ontwikkeld.

 

 

Voor kinderen

Het boerenleven en het buiten spelen wordt bij de Farm & Country Fair als heel belangrijk gezien. Voor kinderen zijn er dan ook heel veel leuke activiteiten. Soms tegen een kleine vergoeding, maar ook heel vaak gratis.

farm-country-fair

Praktische informatie

De Farm & Country Fair in Aalten is op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni geopend van 10.00 tot 21.00 uur, op zondag 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Vanuit Dinxperlo en Aalten is de route aangeven met borden. Meer informatie op www.countryfair.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.