Ontdek het dansende water, een dive in bioscoop en legendarische shows in Las Vegas

In Las Vegas staat de zomer te wachten op reizigers op zoek naar een onvergetelijke zomer. In Vegas danst het water, zijn de cocktails gethematiseerd, is het uitzicht hypermodern en schuilt er avontuur in elke hoek. Wat mag de echte avonturier niet missen voor een ultieme zomer?

dansend-water

Het dansende water

Wanneer de zon ondergaat en de avondoutfits zijn aangetrokken maakt iedereen zich klaar voor het waterspektakel voor het Bellagio hotel; The Bellagio fountains. Er schieten 140 meter hoge stralen de lucht in, op de maat van het heerlijke nummer ‘’Fly me to the moon’’ van Frank Sinatra. Dit is de ultieme start voor een onvergetelijke zomeravond.

 

 

Slotzilla & Downtown Las Vegas

Ziplinen door de natuur dat kennen we wel! Nee, ziplinen door Fremont Street is het echte avontuur! Vlieg tijdens de avondbries rakelings langs alle grote schermen, over alle mensen en onder een lichtshow met 12,5 miljoen lichten. Het is een echt hoogtepunt voor moderne avonturiers. De Zipline heet niet voor niets; SlotZilla…

’S avonds nog zin in een spannende duik? Ga naar de Golden Nugget Pool in Downtown Las Vegas. Glij van drie verdiepingen naar beneden, door een haaientank! Liever een rustige avond vol luxe en romantiek? Eclipse Theaters is een luxueuze bioscoop waar tijdens de film een fantastisch diner gepresenteerd wordt. Ze serveren heerlijk fingerfood als zachte, warme pretzels, lolly’s van kip maar ook het beste Wagyu vlees. Zin in een cocktail? Druk op de bel op de stoel en een ober schiet te hulp.

Helicoptervlucht door de Grand Canyon

Met zonnebrand en genoeg water in de tas op naar nog een onvergetelijk avontuur! Las Vegas ligt namelijk op een korte afstand van het natuurwonder ‘The Grand Canyon’. De Canyon is gigantisch groot, wel zo’n 435 kilometer lang. Wie een waanzinnig uitzicht wil hebben en niet zelf wil reizen pakt de helicopter. Sundance Helicopters vliegt elke dag van Las Vegas over de Grand Canyon en weer terug. Met veel geluk vliegt er ook nog een Californische condor met een spanwijdte van bijna 3 meter langs.

7 verschillende Cirque du Soleil shows

In Las Vegas zijn er wel zeven verschillende Cirque Du Soleil shows. Elke show is van de hoge kwaliteit, met extreme optredens en de geweldige muziek die je van Cirque Du Soleil verwacht. KA is een productie met acrobatiek, gevechtsport en vuur. O is het artistieke, surrealistische en romantische water masterpiece van Cirque du Soleil. Het is een show die theaterliefhebbers aan het einde zeker verlaten met een traantje of twee. De andere vijf uitzonderlijk goede shows zijn Zumanity, The Beatles LOVE, Michael Jackson ONE, Mystère & Criss Angel MINDFREAK. Voor ieder wat wils!

 

 

Clubavonden die de boeken in gaan

In Las Vegas kent het nachtleven alleen maar hoogtepunten. Zo is club Omnia in het Caesars Hotel te gek! Deze club heeft verschillende verdiepingen. In de zomer is het dakterras een must. Met een panoramisch uitzicht over de Las Vegas Strip, een cocktail in de hand en de glazen vloertegels die op de beat van de DJ knipperen is dit een uitgaansavond die de boeken in kan.

the-cosmopolitan

Poolparty’s zijn op meer plekken enorm hot, maar hotter dan in Las Vegas kan niet. Marquee Nightclub & Dayclub in The Cosmopolitan is namelijk de ultieme pool-club. De club is wel 5 km lang en het dakterras biedt uitzicht over het verlichte Las Vegas. Ook de artiesten die in de club optreden zijn the best of the best! Voor filmliefhebbers is er ook nog een Dive in movie. Elke maandagavond transformeert de Boulevard Pool in een gigantisch scherm. Hoog boven de Las Vegas strip zijn er blockbusters en echte klassiekers te zien. Zwem al kijkend door de Boulevard Pool met in de ene hand een bij de film passende cocktail en in de andere een typische filmsnack. Vegas at its best!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.