Jet Airways start derde dagelijkse vlucht Londen – Mumbai

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, zal per 29 oktober a.s. haar vluchtfrequentie tussen Londen Heathrow en Mumbai opvoeren van twee naar drie rechtstreekse vluchten per dag.
jet-airways-boeing-777

Nachtvlucht

De overnight vlucht vertrekt om 15.30 uur vanuit Londen en landt om 05.55 uur in India’s financiële hoofdstad Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 09.05 uur met aankomst in Londen om 15.30 uur (locale tijden). Deze nieuwe service wordt, evenals de twee bestaande dagelijkse vluchten, uitgevoerd met een Boeing 777-300ER en in drie-klassen-configuratie First, Business Premium en Economy. Met de introductie van deze derde dagelijkse vlucht speelt Jet Airways in op de aanhoudende passagiers- en vrachtgroei tussen het Verenigd Koninkrijk en India.

 

 

Jet Airways, door TripAdvisor genomineerd voor “India’s Best Airline” biedt aan boord van haar Boeing 777-300ER de bekroonde ‘First Class privésuites’, 180° lie-flat bedden in de Business Class en comfortabele ergonomisch ontwikkelde Economy Class stoelen. En met vertrekopties vanuit Londen in zowel de ochtend, middag als avond.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.