Regent Seven Seas Cruises biedt ‘social media experience’ op 20 cruises

Nieuw op social media of er graag nog handiger in worden? Regent Seven Seas Cruises helpt tijdens het cruisen met het maken van de beste selfies, het delen van de mooiste foto’s en het posten van updates die gegarandeerd likes opleveren.

regent-seven-seas

In het kader van haar 25-jarig bestaan lanceert de ultiem luxueuze rederij een speciaal social media programma aan boord. Wie cruiset met Regent Seven Seas Cruises kan zo de thuisblijvers digitaal over de schouder mee laten kijken naar al het moois wat deze prachtige reizen en schepen te bieden hebben. Er is een geselecteerd aantal cruises waarop dit social media en digitale fotografie programma wordt gehouden, met zowel sessies aan boord als tijdens de excursies aan land. Deelnemende gasten kunnen hun foto’s delen op de speciale verjaardagswebsite www.Regent25.com en uiteraard op de eigen social media – allemaal met behulp van de gratis WiFi aan boord.

 

 

Sessies door social media experts

De Social Media Experience van Regent Seven Seas Cruises laat gasten nieuwe manieren ervaren om in contact te blijven met het thuisfront. De focus ligt op het gebruik van social media en digitale fotografie. Zo leren deelnemers foto’s maken en bewerken, updates en tweets posten, foto’s en video’s delen en alles wat belangrijk is op het gebied van privacy. De sessies worden gegeven door speciaal geselecteerde social media experts. Deze doorgewinterde Twitteraars, Facebookers en Instagrammers helpen zowel beginners als gevorderden bij het maken van de beste posts. Van het maken van de perfecte selfie tot het selecteren van de mooiste foto’s en van de basisregels van Facebook en Twitter tot het updaten van privacy instellingen – alles komt aan bod.

 

 

Ongelimiteerde gratis WiFi

Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises: “Onze luxueuze vloot neemt gasten mee naar adembenemende bestemmingen en dat levert natuurlijk ontzettend fotogenieke momenten op. De Social Media Experience helpt gasten deze onvergetelijke ervaringen meteen te delen met familie en vrienden, heel gemakkelijk met onze gratis en ongelimiteerde WiFi. Social media spelen een centrale rol in hoe mensen met elkaar communiceren en we willen gasten helpen daar optimaal gebruik van te maken. Zo zorgt contact maken nieuwe stijl voor een nog completere cruise-ervaring!”

cruises

Social Media Experience op 20 cruises

De Social Media Experience van Regent Seven Seas Cruises is onderdeel van het feestjaar in het kader van de 25e verjaardag van de rederij. In 2017 is een twintigtal cruises geselecteerd waar het toch al complete aanbod wordt aangevuld met exclusieve extra’s. Het gaat om de volgende reizen:

  • Seven Seas Voyager – Azië: 5 dec – Middellandse Zee: 11, 28 juni; 8 juli; 20 aug; 19,28 sep; 27 okt
  • Seven Seas Mariner – Alaska: 12 juli; 23 aug – New England & Quebec herfstcruise: 27 okt – Amazone & Caribisch gebied: 17 nov
  • Seven Seas Navigator – Bermuda: 17 okt – Panamakanaal: 17 juni – New York & Quebec: 7 aug – Hawaii: 11 dec
  • Seven Seas Explorer – Middellandse Zee: 4 okt – Noord-Europa: 3 juli; 21 aug – Trans-Atlantisch: 24 nov

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.