Voor 1 euro naar het Thermenmuseum Heerlen én Kasteel Hoensbroek!

Thermenmuseum Heerlen én Kasteel Hoensbroek doen dit jaar weer mee met de landelijke museumactie van supermarktketen Lidl. Dit betekent dat je van 29 mei tot 25 juni slechts 1 euro entree betaalt.

<-keukenhof-topseizoen-rug/”>
De Keukenhof heeft een topseizoen achter de rug

 

Het Thermenmuseum is het best bewaarde Romeinse (publieke) badgebouw van Nederland, waar tot en met 17 juli de expo ‘Bouwen om te Baden’ te bewonderen is. Kasteel Hoensbroek is een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Europa. Een goede reden voor een bezoekje aan beide locaties dus!

 

 

Lidl Museumactie

Als maatschappelijk betrokken supermarkt organiseert Lidl voor het 5e jaar op rij de museumactie. Met deze actie kunnen klanten voor 1 euro per persoon naar het museum. Maar liefst 31 musea nemen deel, waaronder dit jaar vier nieuwe musea: Veiligheidsmuseum PIT, het Gevangenismuseum, het Tropenmuseum en het Wereldmuseum Rotterdam. “Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we klanten om vaker naar het museum te gaan. Musea beheren mooie collecties over geschiedenis, natuur en kunst en zijn een bezoek meer dan waard. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk en laten we zien dat het een interessant en leuk dagje uit is voor jong als oud”, aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.